Live mån kl. 10-11
Repris tis 23-24, ons 8-9
tor 17-18 & sön 9-10
FM 103.1 | Webradio
phone072-302 42 10  email  facebook
Coactipset Radio Logo
Det bästa från Coachtipset Radio Säsong 1 Lyssna

Lyssna

Här lägger vi löpande upp ljudfiler (mp3) från radioprogrammet, varsågod att lyssna eller varför inte ladda ner dem till din musikspelare? Du hittar programmen i sin helhet (utan musik) i två olika kvalitéer.

NYHET! Nu kan du även lyssna på våra program via Podcast Podcast icon

Hörlurar Hur coacha och samtala med tonåringar

Mia Börjesson

Sändes: Måndag 23 jan 2012

Svårt att prata med din tonåring? Känner du dig missförstådd? Vi pratade med socionomen, coachen, handledaren och inspiratören Mia Börjesson om att möta tonåringar, förmedla hopp och att utvecklas både som förälder och som människa.

"Vuxnas främsta uppgift är att förmedla hopp till unga människor som av olika skäl sliter med livet: Hopp om att livet består av många chanser och att det alltid finns nya dörrar att öppna", säger hon.

Utvärdering: Är du tonåring eller har du? Idel klokheter från härliga Mia Börjesson levereras här!

Lyssna på:
Hela programmet, 42 min: Play button320kbps 96MB  |  Play button160kbps 48MB

Hörlurar Kroppspråket ljuger!

Erik Mattsson

Sändes: Måndag 16 jan 2012

Hur kommer det sig att vissa människor framstår som självlysande? Kan man lära sig sådant eller är det medfött? Hur skapar vi bra och effektiva mänskliga möten? Det blir ett program om kommunikationens ädla konst. Att nå ut och IN med sitt budskap.

"Det blev oerhört tydligt att kommunikation handlar om relationsskapande och inte om överföring av fakta", säger Erik om sina år som förbundsordförande i Röda Korsets Ungdomsförbund.

Utvärdering: Den gode herr Mattsson bjöd på sig själv och mycket klokskaper i första programmet efter julledigheten.

Lyssna på:
Hela programmet, 50 min: Play button320kbps 115MB  |  Play button160kbps 58MB

Hörlurar Kom igång med raw food

Erica Palmcrantz Aziz

Sändes: Måndag 12 dec 2011

Vad är raw food? Varför raw food? Och hur gör man? Författaren och raw-food inspiratören Erica Palmcrantz Aziz var med i programmet i ett intressant samtal om mat, energi och vad vi behöver för att må bra som människor. Erica inspirerar erfarna kockar, barn, föräldrar, ja, alla som är nyfikna på vad raw food är och vill skapa en bättre hälsa.

"Att äta raw food är att hylla mig själv varje dag, att ge mig själv och jorden det allra bästa. Tillsammans är vi starka och varje människa har potential att leva sitt lev till fullo – raw food ger dig kraften." säger hon.

Utvärdering: God mat och gott sällskap! Det kan bara sluta på ett sätt - med succé!

Lyssna på:
Hela programmet, 51 min: Play button320kbps 117MB  |  Play button160kbps 58MB

Hörlurar Leda med beröm

Elaine Breske Hirscher

Sändes: Måndag 5 dec 2011

Vad är skillnaden mellan beröm och feedback? Ska vi bara gå runt och "gilla" varandra och allt som görs, vad händer då? Hur ger du beröm som blir upplyftande och motiverande? Elaine Breske Hirscher var med i programmet och redde ut begreppen.

"Att få bekräftelse är ett grundläggande mänskligt behov, och kan därför bidra med många positiva effekter", menar hon.

Utvärdering: Elaine var bra. Kenth var bra. Anders var bra. Kort sagt: Programmet var bra!

Lyssna på:
Hela programmet, 52 min: Play button320kbps 119MB  |  Play button160kbps 60MB

Hörlurar Att lära in och lära ut på bästa sätt

Lena Boström

Sändes: Måndag 28 nov 2011

Om olika lärstilar. Om inlärning, självkänsla och personlig utveckling. I skolan talas det mer och mer om om lärstilar. Passar det barnet bäst att lära genom att se, lyssna eller göra? I arbetslivet hörs mer sällan diskussioner om hur olika personer ska kunna ta till sig nya kunskaper. Att bygga på styrkorna - självkänsla och personligt växande.

Lena Boström har arbetat i många år med med att i olika uppdrag hitta rätt metod för utveckling på bästa möjliga sätt, både i kommuner, skolor och i det privata näringslivet.

Utvärdering: Det kändes att alla inblandade var på hugget i programmet. Högintressant för alla som är elever, lärare, föräldrar och för övriga med för den delen.

Lyssna på:
Hela programmet, 51 min: Play button320kbps 116MB  |  Play button160kbps 58MB

Hörlurar Hur kan vi tänka 7 generationer i det moderna samhället?

Annika Dopping

Sändes: Måndag 21 nov 2011

Dagens program blev ett spännande samtal om klokskap, indianer och mediabrus. Om det mänskliga mötet. Om vår historia och vår framtid. Annika har intervjuat personligheter som president Bill Clinton (sänt i SVT:s ”Agenda”), Kung Carl-Gustaf och Drottning Silvia, Dalai Lama, Ingvar Kamprad, samt inte minst den imponerande indianhövdingen Oren Lyons, amerikansk professor och representant för de nordamerikanska urinvånarna samt megacoachen Anthony Robbins.

Hör Annikas kloka, insiktsfulla tankar om bl.a. ledarskap, vår västerländska livsstil, girighet och avundsjuka. Om varför vi mår bra av att hjälpa andra och mycket, mycket mer.

Utvärdering: Fullblodsproffset Annika Dopping i högform. Underbart!

Lyssna på:
Hela programmet, 54 min: Play button320kbps 123MB  |  Play button160kbps 62MB

Hörlurar Vår omedvetna inneboende kraft

Christer Perfjell

Sändes: Måndag 14 nov 2011

Christer Perfjell från Göteborg är initiativtagare till konferensen Mindevent som hölls i Stockholm tidigare i år. Christer levde ett bra liv som framgångsrik företagare men fick sin tillvaro omkullkastad i samband med en allvarlig skidolycka 2002.

Ett intressant program om vår potential och inneboende kraft. Om drivkrafter och orkeslöshet. Om uppgivenhet, tro och hopp. Om intuition och känsla för andra. Och att känna andras känslor...

Utvärdering: Ett mycket intressant och jättestort ämne, som berördes ur flera olika perspektiv. Inspirerande!

Lyssna på:
Hela programmet, 51 min: Play button320kbps 117MB  |  Play button160kbps 59MB

Hörlurar Leda och utveckla olika generationers talanger

Linus Jonkman

Sändes: Måndag 24 okt 2011

Gamla värderingar ersätts med nya. Hur har olika tidsepoker format oss? Vår värld har uppfostrat våra barn med olika regler. Vissa generationer har vuxit upp under brinnande världskrig och ransonering. Andra har omgärdats av blomstrande ekonomi och trappgrindar. Hur påverkar detta jobbet, våra förväntningar på yrkeslivet och vårt privatliv? Hur är den ledare som fungerar för flera olika generationer?

Gäst i programmet var Linus Jonkman som är konsult och författare till boken Generationsanpassat ledarskap - från Pearl Harbor till Pearl Jam. Det handlade om skillnader och likheter mellan den tysta generationen, babyboomers, generation x och y. Hur mycket bättre blir du på att leda och motivera olika generationer efter att ha lyssnat på programmet?

Utvärdering: Timmen gick alldeles för fort även denna gång, med ett ämne som har många fler plan och nyanser än vad man kanske först tänker på. Linus - insatt och passionerad - skötte sig exemplariskt.

Lyssna på:
Hela programmet, 54 min: Play button320kbps 123MB  |  Play button160kbps 62MB

Hörlurar Varför målsättning INTE fungerar

Ola Wallström

Sändes: Måndag 17 okt 2011

Ja, hur ska man göra för att uppnå sina mål egentligen? Hur ska man tänka? Hur ska man agera? Coachen, författaren och entreprenören Ola Wallström var med i programmet och bjöd bl.a. på sina bästa råd och hans egna lilla hemliga recept...

Utvärdering: Det blev ett mycket intressant program. Den ökade aktiviteten från er lyssnare via t.ex. Facebook gillar vi skarpt - tack för ert engagemang! Vi vill ha mer!

Lyssna på:
Hela programmet, 51 min: Play button320kbps 116MB  |  Play button160kbps 58MB

Hörlurar Vacker utan Botox Premiär!

Jan Tern

Sändes: Måndag 3 okt 2011

Det handlade om att skönhet faktiskt kommer från insidan. Jan Tern var hos oss i studion och diskuterade ämnet. Han är aktuell med boken Vacker utan Photoshop & Botox och levererade förutom en hel del tänkvärda sätt att se på saken även mängder av konkreta tips.

Utvärdering: Härligt att vara igång igen och första programmet blev riktigt bra med intressanta diskussioner och tänkvärdheter.

Lyssna på:
Hela programmet, 52 min: Play button320kbps 118MB  |  Play button160kbps 59MB

Program från säsong 2, våren 2011

Hörlurar Att tänka det otänkta eller måste man vara kreativ?

PA Ståhlberg

Sändes: Måndag 16 maj 2011

Kan man lära sig att vara kreativ? Vad är kreativitet? Hur blir du mer kreativ "på beställning"? Med oss i studion hade vi PA Ståhlberg som kallar sig för tänkolog. Han utbildar inom kreativitet och har skrivit boken "Tänk det otänkta".

"Att lära sig att vara kreativ är en ren tränings- och utbildningsfråga för din hjärna." säger PA. "Hjärnan är inte byggd för att vara kreativ. Den skapar förståelse- mönster som vi måste lära oss att bryta för att kunna lämna det logiska tänkandet och istället tänka kreativt."

Utvärdering: PA bjöd på både djup kunskap och snabba tips. Ett mycket tankeväckande program om allas vår kreativa förmåga.

Lyssna på:
Hela programmet, 52 min: Play button320kbps 119MB  |  Play button160kbps 58MB

Hörlurar Konsten att hantera besvärliga typer

Elaine Bergqvist

Sändes: Måndag 4 apr 2011

Det handlade om härskartekniker på jobbet och hemma och gäst i programmet var retorikkonsulten, författaren och krönikören Elaine Bergqvist. Hur får vi en kommunikation som fungerar och hur kan vi sätta fingret på subtila härskartekniker? Vi diskuterade hur sju definerade härskartekniker används och pratade om det som Elaine kallar "nationalsyndromet konflikträdsla".

Utvärdering: Genomtrevliga Elaine bjöd bl.a. på konkreta tips på hur man hanterar konflikter och avslöjade vem hon tycker är Sveriges bästa talare.

Lyssna på:
Hela programmet, 51 min: Play button320kbps 116MB  |  Play button160kbps 58MB

Hörlurar Medveten närvaro, på riktigt!

Dr Ola Schenström

Sändes: Måndag 14 mar 2011

Allt fler pratar om det. Allt fler utövar det. Mindfulness - medveten närvaro. Att landa i nuet. Men vad är det egentligen? Vilken nytta får du som människa, förälder eller ledare? Mindfulness gör att du blir friare att välja hur du vill agera på det som händer i tankar, känslor och kropp - i varje ögonblick. Minska din stress, sov bättre, bli mer uppmärksam och fokusera på det som är väsentligt. Lyssna på ett mycket utvecklande samtal med "Herr Mindfulness" själv Dr Ola Schenström.

Utvärdering: Ola imponerade med sin närvaro hela samtalet och bjöd på både sin djupa kunskap och sina bästa handfasta tips.

Lyssna på:
Hela programmet, 53 min: Play button320kbps 122MB  |  Play button160kbps 61MB

Hörlurar Att göra det omöjliga möjligt

Mikael Andersson

Sändes: Måndag 7 mar 2011

Vi gästades av Mikael Andersson. När han föddes utan armar och ben på regionsjukhuset i Örebro för drygt fyrtio år sedan sa läkarna till hans mamma och pappa: ”Ni kan nog glömma den här pojken. Han kommer inte ens att kunna sitta själv”.

Idag klarar sig Mikael helt själv i alla lägen. Han är föreläsare och författare och har utkommit med boken "Armlös, benlös men inte hopplös" som handlar om hans historia och att göra det omöjliga möjligt. Vi pratade om att vara och göra annorlunda, att bryta mönster och välja sin egen väg.

Utvärdering: Det mesta går faktiskt att lyckas med - bara man vill. Mikael Andersson inspirerar oss alla med sitt sätt att vara och ritar om gränserna för vad som är möjligt.

Lyssna på:
Hela programmet, 53 min: Play button320kbps 121MB  |  Play button160kbps 61MB

Hörlurar Kaos eller struktur, hur får du ordning i vardagen?

David Stiernholm

Sändes: Måndag 28 feb 2011

Genom att ha mer ordning och struktur i sitt liv kan man få mer tid till annat och minska stress mm. Ingen överraskning kanske... Men hur ska man göra då?

Med oss i studion hade vi David Stiernholm som arbetar som landets enda struktör och drivs av övertygelsen att praktiskt taget allt kan göras åtminstone ett snäpp enklare.

Utvärdering: Ordning är bra fick vi lära oss, och det behöver inte ens vara tråkigt eller förstöra din kreativitet. Snarare tvärtom.

Lyssna på:
Hela programmet, 52 min: Play button320kbps 118MB  |  Play button160kbps 59MB

Hörlurar Hur ska vi leda nästa generation?

Emma Pihl

Sändes: Måndag 21 feb 2011

Vad lockar 80- och 90-talisterna i jobbet? Hur motiverar du och håller kvar de yngre talangerna på företaget? Temat för dagens program är hur vi leder nästa generation. Vilka krav ställs och vad är viktigt att tänka på. Vi kommer också prata om hur du bäst tar tillvara på potentialen hos nästa generations medarbetare. En inspirerande timma i den personliga utvecklingens tecken med fokus på ledarskap.

Gäst var Emma Pihl - föreläsare, utbildare och författare till böcker inom personlig utveckling.

Utvärdering: Ett bra program om ledarskap, med visdomar som kan appliceras på mer än generation Y.

Lyssna på:
Hela programmet, 51 min: Play button320kbps 117MB  |  Play button160kbps 59MB

Hörlurar Utbrändhet - vad är orsaken och vad kan du göra

Mia Bart

Sändes: Måndag 14 feb 2011

Vem blir utbränd och varför? Vad är utbrändhet? Går det att bota med piller? Hör vår gäst Mia Barts historia. För fem år sedan var hon 30 år gammal med tre barn, i en lycklig relation sedan 19 år och hade ett bra jobb. Och en dag hände det. En spännande historia om en "helt vanlig tjej" som plötslig faller ihop och om hennes resa tillbaka.

Utvärdering: Vårt kanske allvarligaste program hittills, men det är ju inget fel med det.

Lyssna på:
Hela programmet, 52 min: Play button320kbps 119MB  |  Play button160kbps 60MB

Hörlurar Fördomar och gamla tankesätt - hjälper eller stjälper?

Claes Schmidt/Sara Lund

Sändes: Måndag 7 feb 2011

Vi hade nöjet att prata med Claes Schmidt/Sara Lund, som är inspiratör, föreläsare, stay-up-komiker och transvestit. Det handlade om mångfald, normer, kön och värderingar. Om regler och normer i samhället. Om kvinnor, män och alla vi andra. Att olikheter berikar och att där alla tänker lika blir inte mycket tänkt.

Utvärdering: Claes/Sara fick oss att både skratta och tänka efter. Det är inte alla som lyckas med det.

Lyssna på:
Hela programmet, 53 min: Play button320kbps 121MB  |  Play button160kbps 61MB

Hörlurar Mental träning och tankens kraft

Fil Dr Lars-Eric Uneståhl

Sändes: Måndag 31 jan 2011

Med oss i studion hade vi Fil Dr Lars-Eric Uneståhl, nestorn inom mental träning. Han gav oss dels mycket om vad mental träning egentligen är och innebär, dels många konkreta tips på hur man ska göra för att komma igång med att träna mentalt.

Utvärdering: Alltid riktigt trevligt att ha gäster i studion - att ha en legend i studion är givetvis ännu bättre. Det blev ett suveränt program.

Lyssna på:
Hela programmet, 54 min: Play button320kbps 124MB  |  Play button160kbps 62MB

Hörlurar Att vara i form är ett sinnestillstånd Premiär!

Blossom Tainton-Lindquist

Sändes: Måndag 24 jan 2011

Vi drog igång säsong två, och som första gäst presenterade vi med stolthet Blossom Tainton-Lindquist, lic. personlig tränare, yogalärare, fitnesskonsult och artist.

I en djuplodande intervju fick vi många tips och goda råd relaterade till kost och träning. Bland annat fick vi veta att motivation inte är något man hittar...

Utvärdering: Känns underbart att vara tillbaka i etern. Några mindre förändringar av upplägget gjorde susen för helheten.

Lyssna på:
Hela programmet, 57 min: Play button320kbps 130MB  |  Play button160kbps 65MB

Program från säsong 1, hösten 2010

Hörlurar Framgångsprinciper; vad är lycka och välgång?

Kenth Åkerman

Sändes: Måndag 20 dec 2010

Säsongsavslutning! Du fick i programmet ta del av de 11 viktiga framgångsprinciperna och dessutom plockade vi fram en massa godbitar från höstens sändningar av Coachtipset med Kenth Åkerman.

Utvärdering: Vi samlade ihop allehanda visdomsord från första säsongen och presterade ännu en timme inspirerande radio.

Lyssna på:
Hela programmet, 48 min: Play button320kbps 110MB  |  Play button160kbps 55MB

Hörlurar Skapa ditt öde; om framgång och hinder

Joseph McClendon III

Sändes: Måndag 13 dec 2010

Medverkar gör megacoachen Joseph McClendon III, som coachat både Hollywood stjärnor och Fortune 500 chefer. Han menar att alla kan förändra sitt liv radikalt på 10 dagar oavsett bakgrund. I november i år gjorde Kenth en exklusiv intervju med honom.

Utvärdering: Många kloka tankar om vad framgång är och hur man gör för att nå det.

Lyssna på:
Hela programmet, 49 min: Play button320kbps 111MB  |  Play button160kbps 56MB

Hörlurar Healing och spiritualism, något för alla?

Hasse Nyander

Sändes: Måndag 6 dec 2010

Med oss i studion var den synnerligen trevlige Hasse Nyander, som arbetar heltid som medium med privatsittningar, gruppseanser och mediala demonstrationer. Vi pratade bl.a. om healing, verklighetsuppfattning och tro.

Utvärdering: Förmodligen vårt djupaste program hittills. Allting är kanske inte som de flesta verkar tro, eller?

Lyssna på:
Hela programmet, 45 min: Play button320kbps 103MB  |  Play button160kbps 52MB

Hörlurar Måste man älska varandra för att jobba bra ihop?

Susanne Gunnarsson

Sändes: Måndag 29 nov 2010

Vi diskuterade soloprestationer och lagarbete med Susanne Gunnarsson, är en av Sveriges främsta kvinnliga kanotister med bl a OS-guld och sex VM-guld.

Utvärdering: Ett kanonprogram med många kloka tankar om lagarbete, självkänsla och utvecklingssamtal.

Lyssna på:
Hela programmet, 48 min: Play button320kbps 111MB  |  Play button160kbps 56MB

Hörlurar Vårda din kärleksrelation

Dr Connie Schotty Osterholt

Sändes: Måndag 22 nov 2010

Relationsexperten Dr Connie Schotty Osterholt medverkar i intervju från tidigare i år och talar om kommunikation, manligt och kvinnligt, "magical moments" och alternativa sätt att ha "fredagsmys". Bland annat.

Utvärdering: Massor med matnyttigt om hur du vårdar kärleken. Missa inte!

Lyssna på:
Hela programmet, 45 min: Play button320kbps 102MB  |  Play button160kbps 51MB

Hörlurar Prestation - för vem och varför?

Elizabeth Gummesson

Sändes: Måndag 15 nov 2010

Elizabeth Gummesson som själv har varit nära att förgås av perfektionism medverkade i intervju. Det handlade om hur man ser till att perfektionismen inte förstör ens prestationer och om hur man bäst tacklar alla de krav som ställs på en dagligen.

Utvärdering: Kanske vårt bästa hittills!

Lyssna på:
Hela programmet, 43 min: Play button320kbps 98MB  |  Play button160kbps 49MB

Hörlurar Konsten att fånga och behålla din drömpartner

Marie Hagberg

Sändes: Måndag 8 nov 2010

Marie Hagberg var med per telefon och gav oss massor med tips på hur man ska göra för att finna kärleken.

Utvärdering: Av nån anledning blev telefonkopplingen till Marie inte riktigt bra, men bortsett från det och innehållsmässigt är vi ändå nöjda.

Lyssna på:
Hela programmet, 45 min: Play button320kbps 104MB  |  Play button160kbps 52MB

Hörlurar Entreprenören i oss alla

Stefan Olsson

Sändes: Måndag 1 nov 2010

Stefan Olsson var med oss per telefon och gav sina bästa tips för hur man lyckas med sitt entreprenörskap och avslöjade dessutom grundprincipen för att förverkliga sina drömmar.

Utvärdering: Hade lite strul med Kenths mic i inledningen, men programmet som helhet blev trots det ett av de bästa hittills.

Lyssna på:
Hela programmet, 47 min: Play button320kbps 107MB  |  Play button160kbps 54MB

Hörlurar Låter vi pojkar och flickor utveckla sina egenskaper?

Leena Bergander

Sändes: Måndag 25 okt 2010

Med oss på telefon hade vi Leena Bergander som är aktuell med föreläsningen ”På tal om pojkar och flickor” där hon delar med sig av erfarenheter av sitt arbete på förskolorna Tittmyran/Björntomten. Hon har jobbat inom barnomsorgen i 23 år, jobbar som coach och föreläser om positivt föräldraskap.

Utvärdering: Det blev ett mycket bra och lärorrikt program om barnuppfostran och jämnställdhet.

Lyssna på:
Hela programmet, 48 min: Play button320kbps 110MB  |  Play button160kbps 55MB

Hörlurar Prestera under press - i dubbel bemärkelse.

Thomas Ravelli

Sändes: Måndag 18 okt 2010

"Trygghet, är det lika med stagnation?" Vi pratade om förändring och om att prestera som bäst under press.

Gäst i studion:
Forne landslagsmålvakten Thomas Ravelli

Utvärdering: Härligt att ha Thomas med oss i studion, det blev en mycket bra och intressant diskussion.

Lyssna på:
Hela programmet, 49 min: Play button320kbps 111MB  |  Play button160kbps 56MB

Hörlurar Påverkar dina matvanor hur du hanterar utmaningar?

Kajsa Asp-Jonsson

Sändes: Måndag 11 okt 2010

Dina matvanor har många positiva effekter på hur du mår psykiskt och hur du hanterar utmaningar – både fysiska och mentala. En sund livsstil hos dina medarbetare kan ha stor betydelse för lönsamheten i ditt företag.

Gäst i studion:
Den legitimerade dietisten, journalisten och personliga tränaren Kajsa Asp-Jonsson

Utvärdering: Mycket trevligt med gäst i studion. Panik när mixerbordet visade sig vara trasigt. Bra sändning till slut!

Lyssna på:
Hela programmet, 45 min: Play button320kbps 103MB  |  Play button160kbps 52MB

Hörlurar Fungerar hypnos på riktigt?

Fredrik Praesto

Sändes: Måndag 4 okt 2010

Temat var Hypnos och alternativa tillstånd för framgång. Vi intervjuade hypnotisören, föreläsaren och inspiratören Fredrik Praesto som är en av de få i världen som behärskar scenhypnos, och kom fram till att hypnos har ett oförtjänt dåligt rykte och kan vara mycket användbart på många olika sätt.

Utvärdering: Ny signatur, nya bättre jinglar, mer interaktion samt ännu en högintressant gäst. Hypnotiserande, helt enkelt!

Lyssna på:
Hela programmet, 45 min: Play button320kbps 103MB  |  Play button160kbps 52MB

Hörlurar Böcker som utvecklar

Kenth Åkerman

Sändes: Måndag 27 sep 2010

Bokmässan i Göteborg är precis över. Kenth, som själv läser ca 40 böcker om året, bjöd på några av sina bästa boktips och reflektioner från mässan. Du hittar mer om böckerna vi tipsade om på Boktipset.se » och Coachtipset.se »

Utvärdering: Bättre tempo och mer snack oss emellan gjorde att vi höjde oss ytterligare från förra veckan.

Lyssna på:
Hela programmet, 45 min: Play button320kbps 102MB  |  Play button160kbps 51MB

Hörlurar Vi lever i landet isberg!

Lennart Matikainen

Sändes: Måndag 20 sep 2010

Vi diskuterade ytlighet och djup och relationer till dig själv och andra. Gäst i programmet var relationsexperten, föreläsaren, livscoachen & författaren Lennart Matikainen, som i en djuplodande telefonintervju bl.a. lärde oss hur man smälter ett svenskt isberg.

Utvärdering: Solklar förbättring jämfört med förra veckan, på alla punkter.

Lyssna på:
Hela programmet, 47 min: Play button320kbps 107MB  |  Play button160kbps 54MB

Hörlurar Coachning - en trend eller här för att stanna?

Nina Jansdotter

Sändes: Måndag 13 sep 2010

Vi diskuterade vad coachning står för idag, och om det verkligen är meningen att allt och alla ska coachas i allt de ska göra. Gäst i programmet var coachen, författaren & entreprenören Nina Jansdotter i telefonintervju.

Utvärdering: Lite strul med teknik och tid blev det, i ett annars lyckat premiärprogram.

Lyssna på:
Hela programmet, 43 min: Play button320kbps 98MB  |  Play button160kbps 49MB
© Coachtipset Radio 2011, Webmaster: Anders Hansson, webdesign: anderdog